20 Temmuz 2024 Cumartesi

AMASYA’DAKİ AŞURE ETKİNLİĞİNDE MİLLETVEKİLİ, VALİ, BELEDİYE BAŞKANI AŞURE DAĞITTI

 




Cem Vakfı Amasya Şubesi Başkanı Haydar Kılıç Dede konuşma yaparken.


CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz konuşma yaparken.


Amasya Valisi Yılmaz Doruk konuşma yaparken.

Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi konuşma yaparken.

Yusuf Atılgan Dede Matem duası verirken.

Nesimi Aktaş Dede Lokma duası verirken.

Amasya Müftü vekili Abdullah Alçı önce Kerbela ile ilgili bir konuşma yaptı. Sonra da dualar okudu. 

AMASYA’DAKİ AŞURE ETKİNLİĞİNDE MİLLETVEKİLİ, VALİ, BELEDİYE BAŞKANI AŞURE DAĞITTI

Amasya Belediyesi ve Cem Vakfı Amasya şubesi birlikte aşure etkinliği düzenledi. Etkinlikte CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Amasya valisi Yılmaz Doruk ve Amasya Belediye başkanı Turgay Sevindi vatandaşlara aşure dağıttı.

Şehzadeler gezi yolunda düzenlenen etkinliğe, Amasya İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Jandarma Komutanı J. Albay Mehmet Arı, Ak Parti Amasya İl Başkanı Ekrem Toto, CHP Amasya İl Başkanı İlker Küp, İyi Parti İl Başkan yardımcısı Saim Bal, İl Müftü yardımcısı Abdullah Alçın ile binlerce vatandaş katıldı. Etkinlikte Amasya Belediyesi Konservatuar sanatçıları deyiş, düvaz ve ilahiler okudular.

Etkinlikte ayrıca CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Amasya Valisi Yılmaz Doruk, Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, Cem Vakfı Amasya şubesi Başkanı Haydar Kılıç Dede ve İl Müftü yardımcısı Abdullah Alçın birer konuşma yaptılar. Konuşmalarda Kerbela katliamı bir kez daha lanetlenerek şehitler rahmetle anıldılar.  Konuşmalardan sonra Yusuf Atılgan Dede matem duası, Nesimi Aktaş dede de lokma duası verdiler. Aşure etkinliği vatandaşlara aşure dağıtımı ile sona erdi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popular