20 Ekim 2023 Cuma

AMASYA BABA İLYAS CEM EVİ İNŞAATINA DESTEK ÇAĞRISI-AMASYA BELEDİYESİNE DESTEĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ










AMASYA BELEDİYESİNE DESTEĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ

Amasya Belediyesi Başkan yardımcısı Sayın Ali Özel'i, Cem Vakfı Amasya şubesi olarak makamında ziyaret ettik. Cemevinin inşaatı ile ilgili sorunları kendilerine sunduk. Bizi ilgiyle dinledi. Sorunların en kısa zamanda çözüleceğini belirtti. Biz de sayın başkana teşekkür ederek, Hz. Ali'nin Zülfikar kılıcını kendisine hediye ettik. 

Amasya Belediyesi kurumsal olarak başından itibaren Baba İlyas Cem Evine destek vermektedir. Başta Sayın Mehmet Sarı olmak üzere, belediye başkanı Op. Dr. Sayın Bayram Çelik, başkan yardımcıları Sayın Ali Özel ve  Sayın Gönül Cebeci'ye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Cem Evimizin açılışında başkanımız ve sayın yardımcılarına CEM VAKFI  adına şükran plaketleri takdim edilecektir. Kendileri her zaman minnet ve şükranla anılacaklardır. Ömürleri uzun, sağlıkları daim olsun.

(Soldan sağa, İl yöneticimiz Ömür Öksüz, MHP genel başkan Yardımcısı sayın Yaşar Yıldırım, Cem Vakfı Amasya Şubesi Başkanı Sayın Haydar Kılıç ve ben Hamdullah Dedeoğlu)

Cem evimizin inşaatına destek sağlamak amacıyla Amasya Cem Vakfı olarak Başkanımız Haydar Kılıç, İl yöneticisi Ömür Öksüz ile birlikte MHP Genel Başkan yardımcısı sayın Yaşar Yıldırım, İç İşleri Bakanı sayın Ali Yerli Kaya'nın müşaviri sayın Esma Ersin ve Alevi- Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanı sayın Ali Rıza Özdemir'i Ankara'da makamlarında ziyaret ettik. Sağ olsunlar bizi ilgiyle dinlediler. Misafirperverliklerinden dolayı ayrıca kendilerine teşekkür ediyoruz. Sayın Yıldırım, Sayın Ersin ve Sayın Özdemir imkanlar ölçüsünde Cemevi inşaatımıza destek vereceklerini taahhüt ettiler. Kendilerine bizleri kabul edip görüştükleri için tekrar teşekkür ederiz. 

AMASYA BABA İLYAS CEM EVİ İNŞAATINA DESTEK ÇAĞRISI                                                    

Değerli canlar,

Değerli dostlar,

Şehir üstü Mahallesi, Çakallar mevki, 590 ada, 1 parselde beş yüz metre kare temelli, bin beş yüz metrekaresi açık, iki bin metre karesi kapalı alan olmak üzere toplamda üç bin beş yüz metre kare alana sahip AMASYA BABA İLYAS CEM EVİ inşaatı devam etmektedir. Cem evimizin bir an evvel bitmesi ve hizmete girmesi için yardım ve desteğinize ihtiyaç vardır. Yardımlar nakdi ve malzeme yardımı şeklinde olabilmektedir.

Nakdi yardımlar için; CEM VAKFI-CUMHURİYETÇİ EĞİTİM VE KÜLTÜR MERKEZİ VAKFI AMASYA ŞUBESİ: VAKIFBANK İBAN: TR 06 0001 5001 5800 7296 9054 41

 Malzeme yardımı için; ÖMÜR ÖKSÜZ: TEL: 0537 509 54 27


Popular